Відгуки  •  Члени

PODCAST #14 SEASON #2 – Антуан Бюїссон, Soufflet Négoce by InVivo Ukraine

Для цього нового подкасту від Франко-української торгової палати, присвяченого стійкості французьких компаній в Україні після широкомасштабного вторгнення, Себастьєн Гобер поспілкувався з Антуаном Бюїссоном, генеральним директором Soufflet Négoce by InVivo Ukraine.

Антуан зазначив, що компанія Soufflet працює в Україні з кінця 1990-х років і має три філії: Soufflet Négoce здійснює торгівлю сировиною, Soufflet Malterie займається виробництвом солоду, а Soufflet Agriculture - сільськогосподарською діяльністю, зокрема, консалтингом, продажем насіння та переробкою сільськогосподарських культур.

У грудні 2021 року Soufflet була придбана компанією InVivo, утворивши велику агропродовольчу групу зі значною глобальною присутністю. Вторгнення росії в Україну у 2022 році суттєво вплинуло на бізнес Soufflet, оскільки експорт для Soufflet Négoce зупинився.

Незважаючи на ці виклики, Антуан залишається впевненим у стратегічній ролі України. Реорганізація експортних потоків та створення альтернативних морських коридорів стали вирішальними кроками у підтримці нормального рівня торгівлі, незважаючи на складний контекст.

Дуже актуальна розмова, яка яскраво описує ситуацію з експортом українських зернових на сьогоднішній день.

Приємного прослуховування!

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin