Асоціація

La Fête Nationale: урочисте святкування у Саду Софійського собору !

14 липня, на галявині саду Софійського собору, Франко-українська торгово-промислова палата зібрала близько семисот гостей з нагоди святкування французького національного свята — Дня взяття Бастилії.

День взяття Бастилії 14 липня 1789 р. відзначається у Франції з 1790 р., як свято Федерації. З 1880 року Французька Республіка святкує День взяття Бастилії як символ союзу Нації.


У самому серці столиці, на червоній доріжці, запрошених гостей вітали Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, президент CCIFU Бертран Барр'є, командуючий Патрік Марньє та директорка CCIFU Мод Жозеф.

 

У цей вечір, щоб привітати один одного зі святом, були присутні представники дипломатичних місій, перші особи та представники державних органів, члени Франко-української торгово-промислової палати, їх партнери та клієнти, громадські діячі та ЗМІ.


Під час офіційної частини заходу Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен і президент CCIFU Бертран Барр'є зі сцени привітали гостей, де опісля артисти Київського національного академічного театру оперети виконали гімн Франції та гімн України, а також спеціальну музичну програму.


Святкову атмосферу для гостей вечірки також створювали 17 партнерів заходу, серед яких: Auchan, Carlsberg, Credit Agricole, Danone, Lactalis, Le Silpo, Limagrain, Monaco, Stellantis, Technobud, UKRSIBBANK.


Після заходу сонця на відвідувачів свята та інших жителів Києва чекало неймовірно красиве видовище — освітлення Дзвіниці Софійського собору кольорами французького прапора.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin