Конференція: "Ринок праці в Україні"

Працевлаштування нових талантів та імміграція українських працівників стали справжніми викликами для французьких компаній, незалежно від їх сектору діяльності. 

19 березня CCIFU провела конференцію "Ринок праці: викики та перспективи". Під час першого круглого столу, Олена Бойченко, директор Ernst & Young, презентувала ситуацію на ринку праці, що стало початком дискусії між Данилом Білаком, директором UkraineInvest та радником Прем'єр-міністра з інвестицій, Бертраном Барр'є з бюро Jeantet та Жан-Полем Пьотровскі, головою правління  Креді Агріколь банку і президентом CCIFU.

За другим круглим столом зібрались менеджери по роботі з персоналом - Лілія Савич, менеджер HR Leroy Merlin та Марк Савчук, генеральний директор L’Oréal. Обговорювали позитивні практики в компаніях для збереження талантів та залучення нових співробітників в контексті напруженої ситуації на ринку праці. Виступ Лілії Заїки, керівника академічного відділу Київської школи економіки, дозволив оцінити перспективи партнерства між університетами та приватними компаніями.  

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin