Ярмарок вакансій "Франція в Україні"

26 квітня в Українському Домі відбувся ярмарок вакансій французьких компаній в Україні. З 10:00 до 19:00 30 французьких компаній зустріли близько 1700 відвідувачів та представили їм свої компанії і відкриті вакансії. 

Жан-Поль Пьотровскі, президент CCIFU і голова правління Crédit Agricole Bank разом з Крістофом Ле Ріголером, Першим радником Посольства Франції в Україні, офіційно відкрили цей ярмарок у присутності численних генеральних директорів та представників  компаній-учасників: Марк Савчук (L’Oréal), Ромен Дестйо (Maïsadour), Гієм Граньє (Sanofi), Філіп Дюмель (Ukrsibbank), Марі Брюан (CCIFU), Маріан Жмак (Rikiki), Грегуар Датте (Mazars), Жан Рош (Beten), Ілля Ткачук (Jeantet), Наталі Алькер (Danone) і Фредерік Енан (Auchan).

Олег Немчинов, державний секретар Міністерства молоді та спорту, очолив офіційне підписання Пакту заради молоді - 2020 трьома компаніями: ALD, Danone та Imerys. Цей Пакт, який вже підписало багато французьких компаній, має на меті сприяти стажуванню та працевлаштуванню української молоді.  

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin