13 березня - Церемонія нагородження Премії бізнес-леді

13 березня Франко-українська торгово-промислова палата нагородила премією бізнес-леді 2019 «Створено жінками» переможницю конкурсу.

13 березня 2019 року Франко-українська торгово-промислова палата вручила премію «Створено жінками» Руслані Римарській, засновниці приватного підприємства «Будьмо здорові», що виготовляє та постачає печиво без глютену та без лактози ТМ «Смакулі». Пані Ізабель Дюмон, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні та пані Марія Єфросініна, почесний посол фонду ООН з питань народонаселення в Україні вручили нагороду переможниці конкурсу, організованого CCIFU. Церемонія нагородження відбулася в готелі HILTON у присутності Міністра фінансів України, Оксани Маркарової, в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України, Ольги Трофімцевої, першого заступника Міністра інформаційної політики, Еміне Джапарової та багатьох бізнес-леді.   

Переможниця отримала 5-денну подорож до Парижа для зустрічі з дочірніми компаніями партнерів заходу, менторинг від компаній-партнерів та безкоштовне членство в CCIFU протягом року.

Конкурс «Створено жінками» мав на меті нагородити жінку-підприємницю, яка нещодавно заснувала власну компанію в Україні та підтримати жіноче підприємництво в Україні.   

ІІ місце зайняла  Наталія Олександренко, засновниця ПП "Арніка+ВБО", виробник крафтових сирів. ІІ місце  зайняла Октябрина Лісовська, засновниця Babyss - іноваційний простір для годуючих мам.  

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin