Члени

Вітаємо Servier отримала сертифікат #Bestplacetowork в Україні!

Раді повідомити, що компанія «Серв’є Україна» отримала нагороду «Найкраще місце для роботи 2021»! Пишаємося культурою, яку ми створили, завдяки чому «Серв'є» є роботодавцем вибору в Україні!

Результати міжнародної програми сертифікації базувались на опитуванні співробітників компанії та оцінці політик та практик управління персоналом, що застосовуються в «Серв’є Україна», які включають такі напрямки, як лідерство, компенсації та пільги, підбір персоналу та адаптація, залучення співробітників, корпоративна соціальна відповідальність, культура та можливості особистісного зростання тощо. Компанія «Серв’є Україна» продемонструвала високі показники за ключовими факторами залучення працівників – 99% співробітників підтвердили, що рекомендуватимуть організацію.

Ми як роботодавець постійно працюємо над удосконаленням наших HR практик та здійснюємо позитивні зміни для розвитку «Серв’є Україна». Це визнання – ще один крок щодо забезпечення найкращих робочих умов для нашої команди в «Серв’є Україна».

Щиро дякуємо нашим співробітникам, що зробили «Серв’є» в Україні більше, ніж просто місцем роботи!

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin