Члени

В Одесі відкрився перший Decathlon за межами столиці

Як повідомили RAU в компанії, це найбільший спортивний магазин на півдні країни. Його площа складає 3000 кв. м, де покупці можуть не тільки обирати, але й випробувати товари для фізичної активності в 70-ти видах спорту. Так, під шоу-руми і зони для тестування товарів в магазині виділено 250 кв. м. Як відзначають в компанії, експансія в регіони демонструє активне впровадження стратегії розвитку Decathlon в Україні, а також реалізацію своїх цілей і місії – робити спорт доступним для всіх: від новачка до профі, гарантуючи найкращу якість за доступними цінами.

“Наш магазин в Одесі пропонує спортивні товари, що враховують потреби регіону: великий асортимент каяків, САП-дощок, наметів, велосипедів, товарів для настільного тенісу і в цілому традиційно представляє товари для 70-ти видів спорту під одним дахом. У всіх видах спорту ми пропонуємо широкий вибір: від товарів за доступною ціною до високотехнологічних та інноваційних продуктів. Decathlon прагне змінити правила гри на спортивному ринку, і надалі буде розвивати свою роздрібну мережу в Києві та регіоні, а також продавати свою продукцію через партнерів”, – зазначив Флоран Гійє , СЕО Decathlon Ukraine. За словами Андрія Бринзило, керуючого директора ТРЦ Riviera, з відкриттям магазину Decathlon загальна площа спортивних магазинів в ТРЦ Riviera складе близько 5500 кв. м, що робить ТРЦ регіональним лідером в цій категорії. ТРЦ Riviera продовжує підтримувати експансію міжнародних і провідних українських брендів, щоб у III кварталі 2021 року частка операторів-лідерів ринку склала більше 90%. У день відкриття одесити мали можливість побачити новий круговий формат магазину, ознайомитися з якісним спортивним інвентарем бренду, скористатися акційними пропозиціями, долучитися до спортивних челленджів з призами, протестувати товари і відкрити для себе нові види спорту. 

Нагадаємо, перший магазин мережі в Україні відкрили в березні 2019 року в столичному торговому центрі «Рітейл Парк Петрівка» (пр. Степана Бандери, 15 Г). Другий магазин був представлений в листопаді того ж року на Біличах (вул. Берковецька, 6). Нещодавно 7 травня 2021 року, на лівому березі столиці – в ТРК Проспект за адресою вул. Гната Хоткевича, 1В з’явився третій магазин мережі Decathlon. Також товари доступні для замовлення і в інтернет-магазині. 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin