Наш погляд на  •  Огляд заходів  •  Члени

Протягом березня Франко-українська торгова палата була присутня на заходах та форумах, спрямованих на відновлення України

Члени Ради директорів були особливо активними в обміні досвідом роботи на території України 🇺🇦, навіть зараз.

❗️6 березня в Парижі відбулася зустріч з Ніколя Бузу, економістом, консультантом і письменником, який також є журналістом, зокрема, на каналах Europe 1 та L'Express. Активна дискусія з деякими членами Палати щодо підтримки України та ефективності санкцій проти Росії.

❗️9 березня Грегуар Датте, Генеральний директор Мазар в Україні, виступив на конференції в Парижі, організованій BG2V, присвяченій інвестиційним ініціативам в Україні.

❗️10 березня Бертран Барр'є, Генеральний директор Jeantet в Україні та президент CCIFU, взяв участь у форумі IFRI Україна-Франція. Він виступив з доповіддю на тему "Відновлення, реформи та європейські перспективи України: від війни до миру".

❗️Того ж дня Карлос де Корду, Генеральний директор Креді Агріколь в Україні, та Жерар де Ля Салль, Генеральний директор Альфагро, виступили на супутньому заході в Києві, щоб обговорити ключові сфери співпраці між Україною та Францією, які сприяють зміцненню стійкості України та її відновленню після широкомасштабної війни.

❗️Насамкінець, 23 березня Лоран Дюпюш, Генеральний директор Укрсиббанку, взяв участь разом з Геннадієм Чижиковим у форумі " Відновлення та реконструкція України: роль міжнародної бізнес-спільноти", організованому Торгово-промисловою палатою України (ТПП України) у м. Києві.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin