Члени

PROTHEALTH встановив очищувачі повітря з технологією #HEPA в Українському інституті педіатрії, акушерства та гінекології

У травні минулого року до #PROTHEALTH звернулися з Українського інституту педіатрії, акушерства і гінекології (https://ipag-kiev.org.ua/). Щороку цей інститут приймає понад 30 000 дітей та матерів 🤱з усієї України, які часто страждають від серйозних патологій. Зіткнувшись з великою кількістю інфекційних 🦠 та інвазійних захворювань та значним ризиком їх масового розповсюдження у хаосі війни, інститут шукав рішення для протидії поширенню інфекцій, зокрема, повітряно-крапельним 😷шляхам передачі.
Будучи першопрохідцем в Україні в питаннях якості повітря, Prothealth запропонував встановити очищувачі повітря 🌬️ з використанням технології HEPA (High Efficiency Particulate Air).

Завдяки партнерству з Укрсиббанком та благодійним фондом UWCF (https://uwcfoundation.com/), Prothealth зміг профінансувати та обладнати IPAG у місцях, які були визначені як такі, що мають високий ризик ☣️ забруднення: операційні, відділення інтенсивної терапії, підземні сховища тощо.

Вітаємо з цією чудовою ініціативою!

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin