Нові члени

Ласкаво просимо групі SEB, нашому нововому члену благодійнику!

Група СЕБ Україна як частина компанії існує з 1996р та представляє такі відомі бренди як Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups та WMF.

Міжнародна компанія Groupe SEB має своєю місією спростити та прикрасити повсякденне життя споживачів у всьому світі. «Mieux vivre» (жити краще) – це не просто слоган, і навіть не портфель із 30 брендів, це - історія та досвід понад 150 років, це постійні інновації та погляд у майбутнє. Будучи провідним виробником дрібної побутової техніки, товарів для дому та посуду, Groupe SEB зі штаб-квартирою у Франції представляє свої товари у 150-ти країнах. Кожну секунду споживачі усього світу купують 9 товарів Groupe SEB.

Група СЕБ Україна як частина компанії існує з 1996р та представляє такі відомі бренди як  Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups  та WMF. Кожен із брендів має визначену особистість, яка відображається в особливих функціях та дизайні кожного продукту, чіткому іміджі.

Турбота про майбутнє, пристрасть до інновацій, професіоналізм, колективний дух та повага до людей  - саме ті цінності, які забезпечують успіх компанії та довіру її партнерів.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin