Інтерв'ю

Інтерв'ю нашої переможниці 2020 року - Євгенії Ніколайчук

Війна???? зруйнувала багато задумів, у тому числі, і бізнес-плани.

Хтось перебудовує всі процеси, хтось — опановує нову професію. Хтось адаптується, щоб застосувати свої старі знання і навички, та здобуває нові.

@Євгенія Ніколайчук , переможниця ???? премії 2020 року, працювала у винній індустрії, просувала українське вино на внутрішньому і міжнародному ринках, будувала плани щодо дистрибуції власної винної гри.

На 2022 в неї були великі плани, але війна підкосила всю індустрію: ???? розбомблений завод склотари у Гостомелі, багато винарень розграбовані чи зруйновані вщент, деякі знаходяться в окупації.

Євгенія розповідає, що змінилося в її роботі після війни:

"З розумінням до обставин, в яких ми опинились, мене запросили працювати на виноробню в Португалії. Зараз я живу в гостьовому будиночку, працюю з туристами — проводжу екскурсії виноградником і ????дегустації. Я розцінюю цей досвід як можливість глибше вдатися в процеси виробництва вина, адже раніше я завжди стояла по ту сторону від виробничого процесу як дистрибутор і сомельє. З нетерпінням чекаю на ???? врожай, щоби взяти участь безпосередньо у виробництві. Впевнена, ці знання стануть мені у пригоді, коли я зможу повернутись в Україну.

Окремо стоїть моя просвітницька робота — познайомити ???? світ з українським вином. Я провела три події: у Варшаві, Будапешті й Дюссельдорфі, щоби представити можливості наших виробників для поціновувачів і потенціальних покупців. Ми викликали інтерес ????преси й скористались можливістю розказати, як безглуздо і нещадно росія знищує ???? нашу галузь.

Поклавши руку на серце — лише кілька тижнів тому в мене з'явилась енергія, щоб щось планувати. До цього я була проживала весь вир емоцій: шок, стрес і адаптувалась до ситуації.

Попри те, що моє життя суттєво змінилось, я плекаю плани вивести мою ???? винну гру на міжнародний ринок. На жаль, виробництво, де вона виготовлялась, теж постраждало, тому у найближчий перспективі — знайти виробництво в Європі та продавати її на всесвітніх торгових майданчиках."

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin