Асоціація

Церемонія вручення премії "Створено Жінками" відбулясь в червер, 16 липня в Unit.city

В Україні вдруге було обрано підприємницю року. Ініціатор премії - комітет бізнес-леді Франко-української торгово-промислової палати. У Франції рівність чоловіків і жінок стало однією з найважливіших частин державного порядку в період президентства Еммануеля Макрона. Впровадження активної політики фемінізації дало результати - 40% підприємств у Франції сьогодні керуються жінками. В Україні французькі компанії також активно докладають зусиль у сприянні жіночому підприємництву. Премія «Створено жінкамі» - частина цієї великої програми. Щорічно Франко-українська торгово-промислова палата відзначає внесок жінок, які заснували власні компанії в Україні. Важлива місія премії - мотивувати на активні дії тих, хто ще тільки мріє про перше крок у підприємництві.

В цьому році в шорт-лист Премії увійшли одинадцять номінанток, серед них: інклюзивний кафетерій, виробники корисних солодощів і українського одягу, інноваційні платформи, соціальні та благодійні проекти, агрокорпорація, компанія з виробництва дерев'яної пакувальної тари, мережі ресторанів і винних барів.

Фінальні місця премії в цьому році розділилися таким чином:
Третє місце - Анастасія Журавель, співзасновниця соціального проекту і першого українського благодійного магазину Ласка;
Друге місце - Катерина Германн, співзасновниця бренду українських суконь-вишиванок My Sleeping Gypsy;
Перше місце - Євгенія Ніколайчук, співзасновниця і керуючий партнер мережі винних барів, що представляють українських виноробів - Like a local's wine bar;

Крім титулу Бізнес-леді 2020 року, переможниця отримала грошовий приз у розмірі 100 тис.грн на розвиток свого бізнесу, членство у Франко-української торгово-промисловій палаті терміном на один рік, а також поїздку в Париж, з можливістю відвідати керуючі офіси великих французьких компаній .

 

Переглянути фотографії з церемонії

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin