Члени

Air France та KLM встановлюють новий стандарт екологічної авіації.

Група Air France-KLM повністю віддана своєму переходу до сталого розвитку. Вона використовує всі наявні в розпорядженні важелі, включно з впровадженням екологічно безпечного авіаційного палива (SAF).

З 10 січня 2022 року клієнти авіакомпаній Air France-KLM Group сплачують внесок у вартість поступового впровадження SAF на всіх рейсах, що відправляються з Франції та Нідерландів. Цей внесок безпосередньо видно у вартості квитка, і його сума змінюється залежно від відстані та кабіни обслуговування.

Щоб продовжувати інвестувати в це екологічне авіаційне паливо та підвищити рівень його використання, Air France-KLM змінює суму свого обов’язкового внеску для SAF з 10 січня 2023 року. Тепер це становитиме від 1 до 8 євро в салоні економічного класу, і від 1,5 до 24 євро в кабіні бізнес класу, залежно від відстані.

Клієнти, які бажають це зробити, можуть продовжувати робити свій внесок у підтримку сталого сектору авіаційного палива під час бронювання (екологічна опція доступна на airfrance.fr / klm.com або в додатку Air France і KLM).

Про авіакомпанії Air France та KLM

Глобальний гравець із сильною європейською базою, основними сферами діяльності групи Air France – KLM є пасажирські перевезення, вантажні перевезення та авіаційне обслуговування.

Air France – KLM є провідною групою авіакомпаній за обсягом міжнародних перевезень на вильоті з Європи. Вона пропонує своїм клієнтам доступ до всесвітньої мережі, що охоплює понад 300 пунктів призначення завдяки Air France, KLM Royal Dutch Airlines та Transavia, в основному зі своїх вузлових аеропортів Париж-Шарль-де-Голль та Амстердам-Схіпхол.

Програма для пасажирів Flying Blue, що часто літають, є однією з провідних у Європі і налічує понад 17 мільйонів учасників.

Разом зі своїми партнерами Delta Air Lines та Virgin Atlantic Air France – KLM керує найбільшим трансатлантичним спільним підприємством, виконуючи понад 340 щоденних рейсів у 2019 році.

Air France – KLM також є членом SkyTeam, альянсу, покликаного забезпечити пасажирам більш безперешкодний досвід подорожей на кожному етапі їхнього маршруту. 19 авіакомпаній-учасниць, що працюють разом у великій глобальній мережі.

Визнана протягом 15 років лідером галузі в галузі сталого розвитку група Air France - KLM має намір прискорити перехід до більш екологічної авіації. З 2003 року група Air France – KLM є членом Глобального договору ООН. Його мета - зробити істотний внесок у досягнення цілей сталого розвитку ООН у зв'язку з діяльністю Групи.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin