ВЕЧІР БОЖОЛЕ НУВО 2017

В п'ятницю 17 листопада 2017 року під патронатом Ольги Трофімцевої, Заступника Міністра аграрної політика та продовольства України та у присутності пані Ізабель Дюмон, Посла Франції в Україні відбувся  традиційний вечір CCIFU - Божоле Нуво.

Протягом останніх років ця подія стала ключовою зустріччю бізнес-спільнот та політичних кіл. Цього святкового вечора близько 900 гостей зустрілися у дружній та теплій атмосфері, за келихом Божоле Нуво – молоде вино, в честь якого в столицях світу кожного року в третій четвер листопада проходять святкування.

 Цей захід, на який чекають з нетерпінням кожного року,  дає можливість численним французьким компаніям, що є провідними  у сільськогосподарському секторі, висловити подяку колегам та партнерам. Завдяки своїм компаніям, Франція на сьогодні є першим прямим роботодавцем в Україні з більш, ніж 30 000 працівників.

Вже четвертий рік поспіль, завдяки нашим спонсорам (Crédit Agricole, Limagrain, Maïsadour, Danone, Auchan, Lactalis), під час вечору були зібрані  добровільні пожертвування на підтримку діяльності Французького Червоного Хреста в Україні.

 

https://www.youtube.com/watch?v=n6G6bG3ygZE

 


 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin