Конференція "Цифрові перетворення: реформи, виклики і перспективи"

В середу 6 червня в Unit Factory CCIFU провела конференцію "Цифрові перетворення: реформи, виклики та перспективи".  Конференцію відкрила Оксана Маркарова, виконуюча обов’язки Міністра фінансів, представивши реформи, реалізовані урядом у сфері  електронних даних та електронного управління.

У конференції взяли участь французькі компанії, присутні в Україні, а також делегація французьких стартапів аграрного сектору. Під час першого круглого столу  Валерія Заболотна, керівник навчальних програм  Unit Factory, представила цей заклад, освітня модель якого натхненна знаменитою французькою школою № 42. Борис Гітон презентував модель Village 'Crédit Agricole', інкубатор для стартапів, Бертран Барр'є  з юридичного бюро Jeantet - правові наслідки закону GDPR щодо даних.

У 2-й частині збиралися відповідальні за цифровий розвиток компаній, що працюють в різних секторах діяльності, демонструючи радикальні перетворення, що сьогодні відбуваються і яким чином компанії на них відповідають: Костянтин Лежнін, керівник малого та середнього бізнесу в Ukrsibbank BNP Paribas Group, Євген Воронецький з Devatlant (стартап, що розробляє програмне забезпечення); Святослав Осипчук, начальник відділу цифрових послуг в L’Oréal та П'єр Пуллен, виконавчий директор  Valeur Tech, стартап в аграрному секторі.

Ця конференція дала можливість краще оцінити засоби та зусилля українського уряду у сфері цифрових трансформацій держави та виклики з якими сьогодні зіштовхуються компанії, незалежно від сектору діяльності.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin