Ярмарок вакансій "Франція в Україні"

26 квітня в Українському Домі відбувся ярмарок вакансій французьких компаній в Україні. З 10:00 до 19:00 30 французьких компаній зустріли близько 1700 відвідувачів та представили їм свої компанії і відкриті вакансії. 

Жан-Поль Пьотровскі, президент CCIFU і голова правління Crédit Agricole Bank разом з Крістофом Ле Ріголером, Першим радником Посольства Франції в Україні, офіційно відкрили цей ярмарок у присутності численних генеральних директорів та представників  компаній-учасників: Марк Савчук (L’Oréal), Ромен Дестйо (Maïsadour), Гієм Граньє (Sanofi), Філіп Дюмель (Ukrsibbank), Марі Брюан (CCIFU), Маріан Жмак (Rikiki), Грегуар Датте (Mazars), Жан Рош (Beten), Ілля Ткачук (Jeantet), Наталі Алькер (Danone) і Фредерік Енан (Auchan).

Олег Немчинов, державний секретар Міністерства молоді та спорту, очолив офіційне підписання Пакту заради молоді - 2020 трьома компаніями: ALD, Danone та Imerys. Цей Пакт, який вже підписало багато французьких компаній, має на меті сприяти стажуванню та працевлаштуванню української молоді.  

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Accélérez votre business en Ukraine.